Journalistiek

Meeslepende verhalen, excellente storytelling

Vanaf mijn ‘roaring twenties’ zette ik als freelance journalist mijn eerste ‘schrijfstapjes’ bij diverse dag- en weekbladen. Ik interviewde tal van boeiende figuren, maakte binnen- en buitenlandse reportages en schreef honderden concertverslagen. Ik ontwikkelde me als een volleerd tekstschrijver en groeide ook steeds meer uit tot een uitmuntend storyteller, dagelijks op zoek naar nieuwe verhalen. Dat doe ik ook vandaag nog, maar dan wel met zoveel meer ervaring, knowhow en schrijfvaardigheid in mijn rugzak.

De formule bleef dezelfde: uitvoerige research, originele interviewvragen en een aandachtig luisterend oor vormen mijn hoekstenen voor een meeslepend, aangrijpend, ontroerend of spannend verhaal. Aangevuurd door mijn grote informatiehonger en drang om te ‘weten’ steeds koortsig op zoek naar nieuwe ‘stories’…

Persberichten: kolfje naar mijn ‘schrijfhand’

Kwaliteiten die ervoor zorgen dat ik ook perfect geplaatst ben om persberichten te schrijven. Om andere journalisten te overtuigen, moet je verhaal voldoende nieuwswaardig zijn. Een eigenschap waarvoor ik een zesde zintuig ontwikkelde. Bovendien werk ik samen met persbureau Comtext dat reeds jarenlang een sterke band opbouwde met journalisten uit de meest diverse vakterreinen.

"Op zoek naar journalistieke verhalen die de stereotiepe clichés overstijgen en een verfrissende ‘eye-opener’ aanbieden? Of een persbericht waarmee jouw ‘story’ elke journalist moeiteloos overtuigt?"

Pix & Stories, Ons Verhaal, Uw Succes!