Eindredactie

Digitale teksten die elke doelgroep verleiden

  • Je weet perfect wat je wil communiceren met je klanten, maar slaagt er niet in je boodschap vloeiend en foutloos op papier te zetten?
  • Je beschikt over prachtige ideeën maar ze ‘vertalen’ naar je doelgroep leidt tot een tijdrovende, energievretende en vooral eindeloos frustrerende bezigheid?

STOP! Hou je bezig met de dingen waarin jij echt goed bent. En laat een specialist copywriter jouw fantastische projecten, producten en dienstverlening in prachtige, foutloze volzinnen gieten. Resultaat? Digitale teksten voor je website, nieuwsbrief, blog of social media die de communicatie met je klanten zoveel gemakkelijker en aantrekkelijker maakt.

Journalistiek als leerschool

Ik werkte jarenlang als eindredacteur voor diverse dagbladen waar ik het vak tot in de puntjes leerde. Taal is mijn gronstof zoals een stuk marmer dat is voor een beeldhouwer. En net als die beeldhouwer kap, schaaf en beitel ik zo lang aan die taal tot het eindresultaat uw publiek prikkelt en vooral nieuwsgierig maakt naar meer.

"Al lang op zoek naar die copywriter/eindredacteur die jouw ideeën, projecten, producten en dienstverlening communiceert op een manier die je klanten doen watertanden? Pix & Stories verleent jouw producten en/of dienstverlening de communicatie die ze verdienen!"

Pix & Stories, Ons Verhaal, Uw Succes!