Copywriting

Wervende communicatie naar het hart van je doelgroep

Als copywriter schrijf ik wervende, commerciële teksten om jouw doelpubliek aan te zetten tot actie: een aankoop doen, een e-boek downloaden, zich inschrijven voor je nieuwsbrief, reageren op een e-mailing,…

Vooraleer ik begin te schrijven, luister ik heel aandachtig en empathisch naar jouw verhaal en stel de juiste vragen om je sterke bedrijfspunten bloot te leggen. Daarna vertaal ik die in succesvolle externe communicatie en let er in het bijzonder op zo doelgroepgericht mogelijk te schrijven. Een twintigjarige spreek je helemaal anders aan dan een zestigplusser.

Copywriting: Van web tot video

Met de verzamelde antwoorden uit mijn diepte-interview ga ik aan de slag en schrijf één/meerdere teksten voor het gevraagde format:

  • Webteksten: kort, krachtig en geïllustreerd met sterke voorbeelden. Dankzij de integratie van de allernieuwste SEO-technieken zorg ik er tevens voor dat je webteksten hoog scoren bij de diverse zoekmachines (zodat jouw website helemaal bovenaan komt te staan!).
  • Nieuwsbrieven: als tekstschrijver ga ik samen met jouw op zoek naar interessante invalshoeken en schrijf een prikkelende nieuwsbrief. Ik ben hiervoor prima geplaatst dankzij mijn journalistieke ervaring.
  • Blog: Ik deel interessante weetjes vanuit mijn jarenlange communicatie-expertise en knowhow.
  • Social media: een terrein waar ik mijn stokpaardje ‘less is more’ perfect kan botvieren.
  • Persbericht: mijn journalistieke ervaring leert me hoe ik een journalist verbaal kan verleiden.
  • Presentatie: na een doorgedreven interview weet ik volkomen waar de klant voor staat.
  • Video: (mee)creëren van scenario’s, interviews afnemen en professionele voice-over teksten schrijven.

"De kortste lijn van je hoogstaande producten en/of dienstverlening naar je favoriete klanten? De doelgroepgerichte communicatie en copywriting van Pix & Stories!"

Pix & Stories, Ons Verhaal, Uw Succes!